top of page

FRAGT

 

Vi leverer i hele landet med Coolrunner eller PostDanmark. 

Fragten betaler køber og prisen afhænger af pakkens vægt og størrelse. Typisk ligger fragten på 28 kr. for smykker og op til 40 kr. for et tæppe. Du er også velkommen til at afhente dine varer i Virum.

 

Vi sender normalt dine varer inden for 3 hverdage. Har du ikke modtaget varen senest 10 dage efter bestillingsdatoen, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til info@costura.dk Costura står ikke til ansvar for direkte eller indirekte tab forsaget af for sen levering.

FRAGTSKADE

I tilfælde af, at kunde eller modtager oplever, at gods er beskadiget, gået tabt eller forsinket, skal Coolrunner skriftligt modtage henvendelse herom, umiddelbart efter skaden er opdaget, og senest 10 dage efter modtagelsen. Modtages henvendelse om skade ikke indenfor ovennævnte tidsrum, bortfalder ethvert krav mod Coolrunner eller PostDanmark

Hvis du trods åbenlyse skader på pakken ikke gør indsigelse over for postbuddet, kan der opstå tvivl, om hvornår pakken har fået skader, og du risikerer selv at hæfte for skaden. Vi sørger altid for at pakke dine varer med størst mulig omhu, således at vi reducerer riskoen for fragtskader til et minimum. Costura står ikke til ansvar for varer, der er blevet beskadiget under transporten.

bottom of page